Miért kell a kulcsszókutatás?

Ha nem tudod, hogy mi a kulcsszókutatás, ne keseredj el. Egy másik blogomban jól elmagyaráztam. A blogposzt címe ez volt: "Mi az és mire jó a kulcsszó-keresés egy kisvállalkozónak?". Ezt érdemes elolvasni.

Miért nem másolom ide ezt a cikket?

Két oka van.

A Google bünteti a duplikált tartalmat. Magyarán: ha egy szöveg egy másik honlapon már szerepel, akkor az új helyen megjelenő tartalmat nem adja meg a Google keresőben jó helyen, hanem jó hátra sorolja. Magyarán: nem, hogy az első 10 találatba nem kerül be ez a cikk arra a kulcsszóra, hogy kulcsszókutatás, hanem a 800. körüli helyre kerül. Büntetésből, mert lopásnak ítéli meg a Google.

Ha ezt nem érted...

Ne gondold, hogy buta vagy, ha ezt nem érted. Az online marketing bonyolult tudomány. Én segítek neked megtanulni, de ahhoz hozzám kell fordulnod.

És mi a másik ok?

Mert egy jó link a blogomnak, ha a tartalmat úgy írom, hogy átlinkelem egy régebbi, jobb helyen levő oldalhoz, azaz az előző blogomhoz, akkor azzal segítem az új oldalt is előbbre jutni.

Ez is magas?

Nem vagy buta. Az online marketing egy összetett tudomány. Kérdezz e-mailben! A "Szolgáltatásaim és árak" menüpontban megtalálod az e-mail címemet.